ITSO'dan Bilgiç'e Teşekkür Ziyareti

ITSO'dan Bilgiç'e Teşekkür Ziyareti

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2018 12:46
ITSO'dan Bilgiç'e Teşekkür Ziyareti

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yönetimi ve meclisi ile birlikte Süreyya Sadi Bilgiç’in Aksu Caddesi’ndeki seçim bürosunu ziyaret etti. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Milletvekili Bilgiç’e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Isparta’da 6 dönem üst üste milletvekilliği ile rekorun Hafız İbrahim Demiralay’da olduğunu belirten Başdeğirmen, şöyle konuştu: “24 Haziran seçimleri hayırlı olsun. Isparta’da 6 dönem üst üste milletvekilliği yapan Hafız İbrahim Demiralay. Sayın vekilimiz 5. Dönem üst üste olacak. Bu resimler onu bu duruma getirdi. Kendisinden Allah razı olsun. Süreyya bey ustalık dönemini de bitirdi. Sizden çok güzel hizmetler aldık. 182 milyon TL Dostluk yolu ihale edildi. Burdur dağ yolu bizim için Antalya’dan daha önemli. Ekonomik olarak önemli bir yol. Ispartamızın bir adım daha ileri gitmesini istiyoruz. Yapılan hizmetleri gördükçe mutlu oluyoruz. Recep Özel vekilimizde tecrübeli bir vekilimiz. El birliği ile Isparta’ya büyük hizmetler gelecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.