Itso'dan Danışmanlık Hizmeti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) bünyesinde oluşturulan Danışmanlık ve Projeler Birimi ile oda üyeleri her konuda bilgilendirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2011 11:57
Itso'dan Danışmanlık Hizmeti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) bünyesinde oluşturulan Danışmanlık ve Projeler Birimi ile oda üyeleri her konuda bilgilendirilecek.

ITso Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, oda üyelerini projeler, yeni destekler, yurt içi ve yurt dışı iş görüşmeleri, danışmanlık, istatistiki veriler, ekonomik durum raporları konularında doğru bilgilendirmek amacıyla oda bünyesinde Danışmanlık ve Projeler birimi oluşturulduğunu söyledi.

Birimde Uluslararası İlişkiler Uzmanı Ali Şenol, Ekonomi Uzmanı Fatih Yaman, İşletme Uzmanı Ömer Çatal'ın görev yaptığını kaydeden Korkmaz, oda üyelerinin iş alanında atacakları her adımda birimden faydalanabileceklerini dile getirdi.

Avrupa Birliği projeleri ile ekonomik raporların hazırlanması, sanayi envanteri çıkarılması gibi çeşitli çalışmaların da yapılacağını ifade eden Korkmaz, "Bunların yanı sıra bu birimde görev yapan uzman arkadaşlarımız, zaman zaman üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek, sorunları ve çalışma standartları hakkında bilgiler toplayacaklar. Bunlar da bir rapor halinde üst yönetime sunulacak ve sorunların çözümü için harekete geçilecek" dedi.

Genel Sekreter Korkmaz, oda üyelerine Danışmanlık ve Projeler biriminden faydalanmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.