ITSO’dan Güney Kore ve Tokyo’ya İş Gezisi

ITSO’dan Güney Kore ve Tokyo’ya İş Gezisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2017 10:57
ITSO’dan Güney Kore ve Tokyo’ya İş Gezisi

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Odamıza kayıtlı 25 inşaatçı önümüzdeki ay önce Güney Kore ardından ise Tokyo’ya giderek orada inşaat sektöründeki gelişmeleri yakından görmüş olacaklar” dedi.   

Geçtiğimiz günlerde Hindistan’a iş gezisi düzenleyen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yurt dışı gezileri devam edecek. 

Konuyla ilgili bilgi veren ITSO Başkanı Şükrü  Başdeğirmen, Hindistan gezisinin son derece yararlı geçtiğini dile getirerek “Üyelerimize yönelik iş gezilerimiz Aralık ayında da devam edecek. Odamıza kayıtlı inşaatçıları 10-16 Aralık tarihlerinde Güney Kore’ye götüreceğiz. Ardından ise Tokyo gezisi gerçekleştirilecek. Bu gezilere 25 inşaatçı üyemiz katılacak” dedi. 

ÜYELERİMİZ ORADAKİ TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ YERİNDE GÖRECEK…

Yurt dışına yönelik iş gezilerinin Odaya kayıtlı sanayiciler açısından son derece yararlı geçtiğini belirten Başdeğirmen, “Örneğin Tokyo dünyada en çok depremin yaşandığı bir kent olmasına rağmen en çok  yüksek katlı binaların da bulunduğu bir kent. İşte bu nedenle Ispartalı inşaatçılarımız Tokyo’daki inşaat sektörünü  yakından görerek bu yüksek binaların hangi teknolojiyle yapıldığını ve nasıl depreme dayanıklı olarak inşa edildiğini yakından görmüş olacaklar. Bu açıdan bu gibi iş gezileri üyelerimiz açısından son derece yararlı olmaktadır. ITSO olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışı iş gezilerimiz 2018 yılında da devam edecek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum