ITSO’dan Isparta’ya Müjde: Hergün Uçacağız

ITSO’nun uçak seferleri ile ilgili girişimleri sonuç verdi. Isparta-İstanbul gidiş-dönüş uçak seferleri 1 Mayıs tarihinden itibaren Cumartesi günleri hariç haftada 6 gün yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2014 14:43
ITSO’dan Isparta’ya Müjde: Hergün Uçacağız

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’nun bir süredir uçak seferlerinin sayısının artması ile ilgili girişimleri sonuç verdi. Türk Hava Yolları, Isparta-İstanbul seferlerini gidiş dönüş olarak Cumartesi günleri hariç, haftada 6 gün yapmak için gerekli düzenlemeleri tamamladı.

1 Mayıs Perşembe gününden itibaren başlayacak yeni sefer düzenlemelerine göre Isparta’dan saat 15:20’de kalkacak uçak İstanbul’dan ertesi gün 13:25’te kalkacak. 64 liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşecek uçuşlar özellikle kent ekonomisine olumlu yansıyacak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz gündenberi uçak seferlerinin daha vermili olması herkesi memnun etmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Yeni uçak serferleri tüm Isparta halkına hayırlı olsun" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum