ITSO’dan Önemli Duyuru

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’ndan oda üyelerini de kapsayan Torba Yasa ile ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada, 6552 sayılı kanun gereği Torba Yasa kapsamına giren oda aidat borçlarına yapılandırma imkanı sağlandığı duyuruldu.

Yayınlanma:
ITSO’dan Önemli Duyuru

Yasa kapsamında geçmiş dönem oda aidat borçlarının ödenmesi halinde üyelere çeşitli kolaylıklar sağlanacağının bildirildiği açıklama şöyle:

“6552 sayılı kanunla oda üyelerimizin birikmiş aidat borçlarını ödemeleri halinde bazı kolaylıklar sağlanmaktadır. Buna göre, Üretici fiyatları endeksi esas alınarak hesaplanmak suretiyle oluşacak tutar üzerinden ödeme yapan üyelerimizden gecikme faizleri tahsil edilmeyecektir. Ayrıca, vergi mükellefiyeti sona erdiği halde Oda'daki kayıtları devam eden üyelerin, vergi kayıtlarının silindiği tarihten sonra tahakkuk ettirilmiş aidat borçlarına da düzenlemeler getirildi. Odamız üyelerinin ilgili kanunda belirtilen ödeme kolaylıklarından yararlanmaları için 1 Aralık 2014 tarihine kadar odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.“

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.