ITSO'dan Üyelerine Duyuru

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'ndan üyelerine duyuru.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2013 11:26
ITSO'dan Üyelerine Duyuru

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun ilgili maddeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri hakkında Yönetmelik Hükümleri uyarınca 11 Mayıs 2013 Cumartesi Günü saat 09.00-17.00 arasında Merko Düğün Salonunda yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ilişkin;

T.C. Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan seçilme hakkına sahip olanlar (seçme hakkına da sahip olan) üyeler ile yalnız seçme hakkına sahip olan üyelerin listeleri 18 Nisan 2013 Perşembe Günü Sabahından itibaren oda hizmet binası ilan panosunda askıya çıkarılarak, 3 tam iş günü süresince askıda tutulduktan sonra 22 Nisan 2013 Pazartesi Günü mesai bitiminde askıdan indirilecektir.
ASKI SÜRESİ İÇİNDE LİSTELERE YAPILACAK MUHTEMEL İTİRAZLARIN ISPARTA MERKEZ İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

NOT: Üyelerimiz seçim takvimi ve diğer bilgilere odamız web sitesinden ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.