ITSO'dan Vali Öner İçin Basın Açıklaması

ITSO'dan Vali Öner İçin Basın Açıklaması..

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2010 11:02
ITSO'dan Vali Öner İçin Basın Açıklaması

Sayın Valimiz Ali Haydar Öner geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanımız tarafından imzalanan Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliğine atanmıştır.

Bu karara çok üzüldüğümüzü belirtmek isteriz. Sayın Valimizin görev süresi boyunca Isparta için çabalarını biliyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde ilimizin bir adım daha ileriye gitmesi için birçok çalışmalar yapmış olup, tarım, turizm ve sanayi alanında ilimizin kalkınması ve gelişmesi yönünde büyük katkılar sağlamıştır. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortak projelerimizde ve çalışmalarımızda Sayın Valimizin desteğini hiçbir zaman gözardı edemeyiz.

Bu durumda Sayın Valimizin ataması bizim için kötü bir sürpriz olmuştur. İlimiz açısından büyük bir şans olarak değerlendirdiğimiz Sayın Valimiz Ali Haydar Öner’e Isparta’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
YÖNETİM KURULU ADINA
BAŞKAN HASAN HÜSEYİN KAÇIKOÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.