ITSO’nun Yeni Seçilecek Milletvekillerinden Beklentisi

ITSO’nun Yeni Seçilecek Milletvekillerinden Beklentisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2015 09:24
ITSO’nun Yeni Seçilecek Milletvekillerinden Beklentisi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, iş dünyasının 7 Haziran genel seçimlerine ilişkin beklentilerini açıkladı.

Başdeğirmen, “Türk ekonomisinin daha iyi noktalara gelmesi ve Türkiye’nin yeni bir ekonomik krizle karşı karşıya kalmaması en büyük temennimizdir. Yeni seçilecek olan milletvekillerimizin de Isparta ortak paydasında birleşerek iktidar muhalefet ayrımı gözetmeksizin ilimizi bir adım daha ileriye taşıyacak çalışmalara destek vermesi en büyük beklentimizdir. ” dedi.

İşte Başdeğirmen’in açıklaması: Türkiye ve ilimiz 7 Haziran 2015 genel seçimlerine hazırlanıyor. İş dünyasını temsil eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın en önemli beklentisi ekonomiyle alakalıdır. Seçimler sonucunda Türk ekonomisinin daha iyi noktalara gelmesi, Türkiye’nin yeni bir ekonomik krizle karşı karşıya kalmaması en büyük temennimizdir.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 7 Haziran seçimini ilimizin sorunlarını Ankara’ya taşıyacak ve burada takip edecek temsilcilerin belirlenmesi olarak görmekteyiz. ITSO’nun gerek üyelerinin gerekse şehrin sorunlarının çözümü noktasında işbirliği yapacağı en önemli organ milletvekilleridir. Parlamentoda ilimizi temsil eden milletvekillerimizin Isparta’yı daha etkin bir şekilde temsil etmesini istemekteyiz. İktidar-muhalefet fark etmeksizin Ankara’ya gidecek 4 milletvekilimizin Isparta ortak paydasında buluşmaları, Isparta için ortak hareket etmeleri beklentisi içerisindeyiz. Çünkü Isparta ile Ankara arasında bizlere köprü olacak olan milletvekillerimizdir.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde başta sanayi olmak üzere bütün sektörlerde gelişimi ve büyümeyi arzulamaktayız. Ekonominin gelişmesi, toplumumuzun refah seviyesini artıracak adımların atılmasında milletvekillerimiz bizim en önemli çözüm ortağımızdır. 2023 Türkiye hedefleri ve doğrultusunda Isparta’nın da hedeflerine ulaşması için Isparta’yı ve Isparta’nın sorunlarını bilen milletvekillerimizin Ankara’da desteği çok önemli.

İnşallah 7 Haziran’dan sonra kurulacak hükümetin koordinesinde Isparta’da da önemli yatırımlara imza atılacak, ilimiz gerek sanayi gerek ticari açıdan yeni ufuklara yelken açacaktır. Isparta’nın bu başarıyı yakalama ve gösterme kapasitesi ve kabiliyeti vardır. ITSO, Isparta’nın gücüne inanıyor. Bu güç, Türk ekonomisinin gelişme ve büyüme sürecinde en önemli etkendir. Bu da milletvekillerimizin Ankara’da bizleri iyi temsil etmesi ve Isparta sorunları karşısında tek yumruk halinde olması ile mümkün olacaktır. Bu vesile ile 7 Haziran genel seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diler yarışa katılacak olan tüm milletvekili adaylarına da başarılar dilerim.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum