ITSO’ya Ziyaretçi Akını

ITSO’ya Ziyaretçi Akını

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2018 18:01
ITSO’ya Ziyaretçi Akını

Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren ITSO’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Belediye Başkanları, meslek odası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ITSO yönetimine yeni dönemde başarı dileklerini iletti. 

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ile Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından Başkan Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ITSO yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Atasoy, “Sayın Başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Kendisini başarılı ve görevini seven bir kişi. Ispartamıza çok güzel bir bina kazandırdı. Yeni dönemde yönetimi ve meclisi ile birlikte daha güzel işler yapacağına inanıyoruz.”dedi. 

Güneykent Belediye Başkanı Gözgün de, “Sayın Başkanımla ile özellikle gül konusunda birçok toplantılar yaptık. Her zaman bizim yanımızda oldu ve Isparta için yapılacak tüm çalışmaları destekledi. Yeniden seçilmesi bizleri mutlu etti. Ticaret ve Sanayi Odası yeni dönemde de Ispartamıza çok güzel hizmetler yapacaktır. Şükrü Başkan ve yeni ekibini kutluyorum.”diye konuştu. 

ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanları Atasoy ve Gözgün’e teşekkür etti.

YENİ PROJELER ÜRETMEYE HAZIRIZ 

İl Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, hayvancılığın geliştirilmesi ve modern şartlarda süt ve süt ürünlerinin artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Isparta’nın tarım ve hayvancılık konusunda elverişli topraklara sahip olduğunu belirterek, potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Hayvancılıktan elde edilen sütün modern şartlarda süt ürünlerine dönüştürülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Başdeğirmen, Birliğin buna öncülük etmesini tavsiye etti. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Köroğlu da bu konuda yeni projeler üretmeye hazır olduklarını belirtti. 

ÖZVERİLİ VE ÇALIŞKAN BİR İNSAN 

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. IYAŞ yönetim Kurulu Başkanı Tezcanlı, ITSO Başkanı Başdeğirmen’in Isparta’nın ekonomisinin yanı sıra sosyal hayatının gelişmesi adına da birçok çalışma yaptığını belirterek, “Başkanı yakından takip ediyoruz. Kendisini özverili ve çalışkan bir insan. Isparta ekonomisini düşündüğü kadar sosyalliğini de düşünüyor. Birçok tanıtım faaliyetleri ve yurt dışı ziyaretleri var bunların mutlaka ilimize olumlu dönüşleri oluyor. Kendisine yeni döneminde başarılar diliyoruz. “dedi. 

ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tezcanlı ve yönetimine teşekkür ederek, “Hepimizin amacı Ispartamıza hizmet, IYAŞ da Ispartamız için önemli bir marka değer. Sizlerde IYAŞ gibi bir kuruluşla ilimizin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlıyorsunuz. Teşekkür ederim.” 

BİR ÇOK PROJEDE BİRLİKTE OLACAĞIZ 

Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Isparta Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yeni dönemde de birçok güzel işe imza atacağına inandığını belirten Dernek Başkanı Er, “Şükrü beyi çok önceden tanıyorum. Hiçbir zaman çizgisini bozmadı, beyefendi kişiliği ve insani yönü ile bizlere verdiği değer ile gönlümüze taht kurmuş bir insan. Bu zamana kadar yaptığımız tüm etkinliklere şahsen katılarak bizlere maddi manevi destek oldu.Bu yönüyle ne kadar teşekkür etsek azdır.  Kendisini daha iyi yerlerde görmeyi umut ediyoruz. Yeniden hayırlı olsun. “dedi. 

ITSO Başkanı Başdeğirmen de, Dernek Başkanı Er’e teşekkür ederek, “Sizlere güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Ama bende sizi hep örnek almışımdır, görme engeliniz olmasına rağmen, insanlar için canla başla çalışıp bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Sizdeki azmi gördükçe bizim de yaşama sevincimiz artıyor. İnşallah daha birçok projede birlikte oluruz.”dedi.

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİLİĞİ 

SDÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selbaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr.Ahmet Kabul ve Prof. Dr. Cengiz Özel ile Fakülte Sanayi Koordinatörü Dr. Nesim Dikmen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Teknoloji Fakültesi ile ITSO arasında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Dekan Prof. Dr. Selbaş, “ITSO ile önemli çalışmalara imza atıyoruz. Başkanımız her zaman bizlere destek oluyor. Üniversite sanayi işbirliğini en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizle iş yeri eğitimleriyle ilgili birçok konuda protokoller imzaladık ve çalışmalarımızdan oldukça olumlu verim alıyoruz. Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyor yeni dönemde yeni işler yapmayı umut ediyoruz. Tekrar başarılar dileriz.”dedi. 

ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Selbaş ve fakülte yönetimine teşekkür etti. Başdeğirmen, yüksek öğretimin iş hayatında çok önemli olduğunu belirterek, “Artık iş hayatında eğitim çok önemli. Öğrencilerimiz okuldan çıktıklarında iş hayatına atıldıklarında önceden hiçbirşey bilmiyordu yapılan çalışmalar ve üniversitelerin kendi alanları ile pratik ve uygulamalı eğitim vermeleri sanayicinin de işin içinde olması çok büyük değişikler getirdi. Artık okuldan çıkan öğrencimiz hem işiyle ilgili tecrübe kazanabiliyor hem de teknik bilgisi oluyor. İşverende böyle kişileri tercih ediyor. Biz Teknoloji Fakültesi ile protokollerimizde bunları göz önünde bulundurduk ve uygulamaya koyduk. Çok iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Yeni dönemde işbirliğimiz devam edecek. “diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.