IYAŞ 15. Yılını Kutluyor

Isparta’nın ve Ispartalının alışveriş merkezi olan IYAŞ, 15. Yaşını Geleneksel İndirim Festivali ile kutluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2013 22:28
IYAŞ 15. Yılını Kutluyor

Isparta’nın ve Ispartalının alışveriş merkezi olan IYAŞ’ın 15.yıldönümü münasebetiyle, birbirinden farklı indirimler sizleri bekliyor.

Her dönem ürün kampanyası ile göz dolduran alışveriş merkezi, 15. Yılına özel, kurduğu çadıra indirimli temizlik ürünlerini yerleştirdi. 14 Mart tarihinde başlayacak olan dev indirimde birbirinden farklı ürünler yerini alacak.

1000 metrekarelik bir alana indirim çadırı kuran IYAŞ Alışveriş Merkezi, 14-31 Mart tarihlerinde geçerli olacak olan indirimini Isparta halkı ile paylaşacak. Her yıl Mart ayının 14. gününde düzenli olarak düzenlenen dev indirime yoğun katılım gösteren Isparta halkı için bu sene özel indirimler düzenleniyor.

1000’LERCE ÜRÜNDE İNDİRİM
A’dan Z’ye aklınıza gelebilecek 1000’lerce üründe %50’ye varan indirimler sizleri bekliyor. Evinizi veya işyerinizi yoğun indirim gününde en ucuza doldurabileceğiniz tek alışveriş merkezi olan IYAŞ’ın bu kampanyasını kaçırmayın. 14 Mart İndirim Festivali IYAŞ Merkez, Nokta, Kesikbaş ve Dinar şubelerinde de geçerli olacak.

İhtiyacınız olan her ürünü en ucuza alabileceğiniz alışveriş merkezi IYAŞ, 15. yılında da müşterilerinin yanında olmayı ilke edinmiştir. Bu bolluk ve bereket günlerini sakın kaçırmayın…

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.