IYAŞ AVM’de İndirim Hazırlığı Başladı

Iyaş ve Iyaşpark Alışveriş Merkezleri İndirim Festivallerinin startını vermeye hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2013 12:24
IYAŞ AVM’de İndirim Hazırlığı Başladı

Bildiğiniz üzere Iyaş Alışveriş Merkezi her yıl 14 Mart tarihinde kuruluş yıldönümünü yüzlerce üründe uyguladığı indirim kampanyalarıyla Isparta ve tüm bölge halkı ile birlikte kutlamakta.15. kuruluş yılının kutlanacağı bu geleneksel kampanya doğrultusunda Iyaş bu yıl da tüm hızı ile bölge halkını karşılamaya hazırlanıyor.

Iyaş Alışveriş Merkezinin bu yılki kampanyasına paralel olarak Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde de indirim festivali hazırlıkları yapılıyor.

Iyaşpark AVM Zemin katta oluşturulacak olan özel indirim alanında gerçekleşecek olan indirim festivalinde başta Boyner, Tekzen, Koton, Flo, Tiffany, Turkuaz, Ala-Home, Panço, Miorre, Miss Poem, English Home, Penti ve Armine olmak üzere daha onlarca markanın A’dan Z’ye sizler için hazırlanmış indirimli ürünleri satışa sunulacak.

14-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak olan festivalde Isparta ve bölge halkı hem market ihtiyacında, hem de tekstil ve diğer ihtiyaçlarında süper indirimlerle evlerini ve işyerlerini dolduracak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.