IYAŞ AVM'de Öğrencilerden Grafik Fotoğraf Sergisi

Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri grafik ve fotoğraf alanında öğrenim gören 96 öğrencinin çalışmalarından oluşan “Grafik Fotoğraf Sergisi”nin açılışı bugün Iyaşpark AVM’de yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2011 10:30
IYAŞ AVM'de Öğrencilerden Grafik Fotoğraf Sergisi

Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri grafik ve fotoğraf alanında öğrenim gören 96 öğrencinin çalışmalarından oluşan “Grafik Fotoğraf Sergisi”nin açılışı bugün Iyaşpark AVM’de yapıldı.

Serginin açılışına Vali Memduh Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Okul Müdürü Özlem Yıldırım Cımık ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Vali Oğuz, bu tür çalışmaları çok önemsediğini belirterek, “Isparta’da her gün tebrik ve takdir edeceğimiz güzelliklerle karşılaşıyoruz. Bu hafta içerisinde birkaç okulu ziyaret ettik. Hepsi çok üstün bir gayretler içerisindeler. Özellikle kızlarımızı, geleceğin annelerini, geleceğimizi oluşturan sevgili yavrularımızı yetiştiren okulumuz güzel bir çalışma yapmış. Bu sergiyi açmaktan ve gezmekten onur duyuyorum. Emek veren öğrencilerimizi, onlara destek veren ailelerini, yetiştiren öğretmenlerini ve bu sistemi idare eden yöneticileri yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Özlem Yıldırım Cımık, sanatın güzelliğin ifadesi olduğunu bildirerek, “Bu ifade söz ile olursa şiir, name ile olursa musiki, renk ile olursa ressamlık olur” dedi.

Amaçlarının öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları halka tanıtmak olduğunu ifade eden Cımık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ne mutlu ki okulumuz bu ve buna benzeyen pek çok sanatı içine alan, irdeleyen, gerek bireysel girişimi sağlayan gerekse yükseköğrenim yolunu öğrencilerimize açan kapsamlı bir okuldur. Okulumuzun bölümlerinden biri de grafik ve fotoğraf alanıdır. Bu alanda gerek öğretmenlerimizin gerekse öğrencilerimizin yıl içinde göstermiş olduğu performansları paylaşıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Oğuz ile davetliler sergiyi gezerek, çalışmaları incelediler. Öğretmenler Veli Özgül ve Meltem Cingöz’ün öncülüğünde yapılan çalışmaların yer aldığı sergi 21 Nisan Perşembe akşamına kadar gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum