IYAŞ AVM'den İlkbahar-Yaz Defilesi

Tuğba Özay Iyaşpark’a Geliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2015 11:58
IYAŞ AVM'den İlkbahar-Yaz Defilesi

Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi her yıl geleneksel olarak düzenlediği sezon defilelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu sezon gerçekleşecek olan defileye ünlü manken Tuğba Özay damgasını vuracak. Iyaşpark AVM ve Firmajans koordinatörlüğünde 30 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da İlkbahar-Yaz Sezon Defilesi gerçekleştirilecek.

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek olan İlkbahar-Yaz defilesinde ünlü manken Tuğba Özay eşsiz sunumu ve şarkılarıyla tüm misafirleri coşturacak.Baş manken olarak yürüyecek olan Tuğba Özay’a 10 profesyonel manken eşlik edecek. Defilede Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bulunan çeşitli markaların İlkbahar-Yaz kreasyonları sergilenecek. Iyaşpark Alışveriş Merkezi zemin katta bulunan Buz Pistinde yapılacak olan defileye her sezon olduğu gibi bu sezonda katılımın yüksek olması bekleniyor. Iyaşpark AVM tüm bölge halkını bu görsel moda şölenini izlemeye davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum