Iyaş Destekliyor, Sporcular Gururumuz Oluyor

IYAŞ AVM Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, Antalya’da yapılan 7. O Sport WOF MMA Dünya Şampiyonası’nda ikinci olan gururumuz Murat İşler’i altınla ödüllendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2012 18:55
Iyaş Destekliyor, Sporcular Gururumuz Oluyor

Antalya’da 22-25 Kasım tarihleri arasında yapılan 7. O Sport WOF MMA Dünya Şampiyonası’nda Isparta’yı temsil eden gururumuz Murat İşler, yine göğsümüzü kabartacak bir başarıya imza attı. + 95 kiloda dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazanan İşler, Antalya’da tarih yazdı.

200 SPORCU TER DÖKTÜ
Afganistan, Romanya, İran, Irak, Katar, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Tacikistan ülkelerinden yaklaşık 200 sporcunun ter döktüğü yarışmada İşler, Afgan ve Roman rakiplerini devirerek finale yükseldi.

İŞLER TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ GÖSTERDİ
Finalde puanla kaybeden İşler, ayrıca şampiyonada en çok konuşulan isim oldu. Türk ve Azerbaycan müsabakasında yere düşen Türk sporcuya Azeri rakibi tarafından kural dışı bir tekme vurunca ortalık karıştı. Ve Murat İşler, tüm Azeri takımına çok büyük tepki vererek, “Biz Türküz. Yere düşeni vurmayız. Bu nasıl kardeşlik!” diye sitem etti. Şampiyonası sonrası bir çok ülke ve basın mensupları bu tepkisinden dolayı tebrik ederek fotoğraf çekilmek istediler. Bir anda müsabakanın ilgi odağı olan İşler, Türk’ün gücünü de bütün dünyaya ring içi kadar dışında da gösterdi.
Bunun karşılığında Azeriler, Türk bayrağını secde edip özür dilediler.

ŞENOL: MURAT’LA GURUR DUYUYORUZ
Isparta’ya dönen işleri ilk kutlayan yine sporcunun dostu IYAŞ AVM oldu. IYAŞ AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, İşler’i altınla ödüllendirdi. Şenol, ayrıca İşler için ayrı bir sürpriz hazırlayacağını bildirdi. Şenol, “Murat İşler’le her zaman gurur duyuyoruz. Kendisi daha önce bayrağımızı gönderlere çektirmişti. Yine çekti. Sponsorluğumuz devam ediyor. Desteğimiz sürecek” dedi.

“İYİ Kİ IYAŞ VAR”
İşler, ayrıca Muay-Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna tarafından verilen plaketi Şenol ve yönetim kurulu üyelerine vererek teşekkür etti. İşler, “Şubat ayının 3. haftasında Azerbaycan’da yapılacak Asya Kıtası Şampiyonası’nda Isparta’mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Ayrıca bu müsabakalara Isparta Belediyesi Milli Egemenlik Stadı Personeli Bayram Çevik’de katılacak. O da Isparta’mızın gururu olacaktır. Şampiyonası öncesinde benim her zaman yanımda kardeşim Yunus Bıçaklı ve Bayram Çevik’e teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum