IYAŞ İftarda Buluştu

IYAŞ tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı bu akşam gerçekleşti. IYAŞ ailesi Altınbaşak Yemekhanesi'nde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 21:22
IYAŞ İftarda Buluştu

IYAŞ bu yıl da geleneği bozmadı. IYAŞ tarafından geleneksel hale getirilen iftar buluşmalarında IYAŞ ailesi bir araya geldi.

Alatınbaşak Yemekhanesi'nde düzenlenen iftar programına ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO eski başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, IYAŞ yöneticileri, IYAŞ ortakları, çalışanları ve davetliler katıldı.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, IYAŞ'ın büyük bir aile olduğunu kaydederek "İftar programımızı bu yıl da büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştiriyoruz. IYAŞ ailesinin bir arada olması bize huzur veriyor. Bundan sonra da bu birlikteliğimizi bozmadan, Isparta'ya hizmet etme gayretimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm ailemizin ve Ispartalıların Ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi.










Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.