Iyaş Kazandırmaya Devam Ediyor

Iyaş Kazandırmaya Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2015 12:06
Iyaş Kazandırmaya Devam Ediyor

Iyaş Mağazlarında hem uygun, kalite alışveriş hem de Araba kazanma şansı sizleri bekliyor…

Iyaş’tan Hediye Yağmuru Başlıyor!

Iyaş Alışveriş Merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine bol hediyeli bir çekiliş kampanyası hazırladı. Bu yıl da yepyeni bir kampanyayla müşterilerini karşılamaya hazırlanan Iyaş, 5 otomobil ve yüzlerce hediye dağıtacak.

Iyaş’tan 5 Otomobil Toplam 190 Hediye

21 Ağustos Cuma günü başlayan geleneksel Iyaş AVM “Alışveriş sizden arabalar bizden” kampanyası ile alışverişlerini Iyaş’tan yapanlar, birbirinden değerli otomobil ve hediyeleri kazanma şansına sahip olacaklar. Büyük kampanya 21 Ağustos-31 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kampanya tarihleri arasında Isparta ilinde 3, Afyon ili Dinar ilçesinde 1, Burdur ilinde 1 adet olmak üzere toplam 5 adet IYAŞ Alışveriş merkezlerimizden (Kömür, Akaryakıt, Tütün ve Tütün mamulleri harcamaları hariç) tek seferde 69 TL ve katları tutarında (Her 69 TL ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapıp fiş / faturaları ile birlikte kampanya stantlarına gelerek kayıt yaptırılacak.

Kampanya bitiminde çekiliş töreni ise 9 Ocak 2016 tarihinde saat:14.00’te Iyaş Alışveriş Merkezi kafeteryasında noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak.

Iyaş AVM çekiliş kampanyasını hediye planı şöyle olacak:
1 Adet Fiat 500 X Otomobil,
4 Adet Fiat Linea Otomobil,
25 Adet Samsung Galaxy Core Cep Telefonu,
25 Adet LG 22”Led TV,
25 Adet Samsung Android Tablet,
30 Adet Beko Mikro Dalga Fırın,
30 Adet Çörekçi Turbo Fırın,
50 Adet Blue House Dikey Elk. Süpürgesi,

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.