Iyaş Park AVM'de 2 Ayrı Etkinlik

04-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polis Teşkilatını Tanıtıcı Stand açılışı Iyaşpark AVM ‘de 06 Nisan saat 11:00'de yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2012 11:41
Iyaş Park AVM'de 2 Ayrı Etkinlik

04-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polis Teşkilatını Tanıtıcı Stand açılışı Iyaşpark AVM ‘de 06 Nisan saat 11:00'de yapılacak. Stand'ta Emniyet Teşkilatı tarafından asayişi sağlamak üzere kullanılmakta olan A’dan Z’ye teçhizat ve ekipmanlar halkımıza tanıtılacak. Stand 10 Nisan 2012 tarihine kadar açık olup, tüm Isparta halkı davetlidir.

Ayrıca İmam hatip lisesinin ve İlahiyat Fakültesinin katılımlarıyla IYAŞPARK AVM ‘de  gerçekleştirilecek olan imza gününe İlahi Sanatçısı Mustafa Cihat konuk olacak. Cihat saat 18:00'de Iyaşpark avm de imza ve söyleşi yapacak. Söyleşinin arkasından saat 20:00'de Süleyman Demirel Üniversitesi Kongre Merkezinde sevdikleriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.