Iyaş Park AVM'den 'Hatalı Çekiliş' Haberlerine Açıklama

Iyaş Park AVM'den Hatalı Çekiliş Yapıldığı Haberlerine Karşı Açıklama Bir Açıklama Yayınlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2013 22:49
Iyaş Park AVM'den 'Hatalı Çekiliş' Haberlerine Açıklama

Iyaş Park AVM olarak bu gün büyük çekilişimizi hiçbir şaibeye meydan vermeden yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi kampanya çekilişimiz açık alanda bütün müşterilerimizin gözü önünde Kanal 32 TV’de canlı yayınlanarak 2. Noter Başkatip Yüksel Yalçın huzurunda Milli Piyango İdaresinin usul ve esasları doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Hepimizi üzen 18 yaş altı bir talihlimize hediye çıkmış olup Milli piyango idaresi kuralları gereği Ve 2. Noterin müdahalesi ile çekiliş yenilenmiş olup gerçek talihli yeniden belirlenmiştir. Kaldıki bu kural çekiliş kuponlarımız vs tüm görsellerimizde açıkça belirtilmiş olup aksi şekilde davranmak yasalara aykırıdır.

Eğer durum o anda fark edilmemiş olsa dahi ikramiye dağıtımında konu yine ortaya çıkacak ve yedek talihliye verilecekti. Zaten yedek talihli çekme zorunluluğu bu ve bunun gibi durumlar olasılığı içindir. Bu konuda kampanyanın güvenirliği açısından oldukça çok tedbirler alıyoruz ( avm çalışanları hiçbir şekilde kampanyaya katılamaz bütün kuponlar alışveriş baremlerinin incelenmesi, haksız kupon doldurulmasının önüne geçilmesi ve çekiliş esasları ) Çekilişimizde hiçbir kuşkuya meydan verilmemektedir.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü 12/07/2013 tarihli, 24951361-255.01.02/2721-6705 sayılı yazısına istinaden yukarıdaki konu ile ilgili maddesi aşağıda gösterildiği şekildedir:

“Iyaş Isparta Gıda San.Tic.AŞ çalışanları ve Iyaşpark AVM içerisinde bulunan tüm mağazalarda çalışan personeller, Reşat artan (Artanlar temizlik), Davraz Özel Güvenlik hizmetleri Güv.Egt.ve Güv.Sis.Tic.Ltd.Şti.çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişlere iştirak edemeyeceklerinin, iştirak etmiş olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyelerin verilemeyeceğinin”


İlgi sayılı yazıda belirtildiği şekilde kampanya düzenlenmiştir.

Iyaş Park AVM Yönetimi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum