Iyaş Park Bölgede İddialı

Isparta ticaret ve sosyal hayatına büyük katkılar sunan IYAŞ Park AVM bölgenin yıldızı olamaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2012 10:10
Iyaş Park Bölgede İddialı

Yapıldığı tarihten itibaren şehre ayrı bir hava katan Iyaş AVM, bölgede de adından sıkça bahsettiriyor. IYAŞ AVM ve bölge illerde ki AVM’leri karşılaştırdığında ortaya nasıl bir tablo çıkıyor diye sorduğumuz Celalettin Çalış, Iyaş Yaşam Park AVM’nin lokomotif bir AVM olduğunu söyledi. Afyon, Denizli ve Antalya’da, IYAŞ Yaşam Park AVM gibi geniş kapsamlı bir yerin olmadığını belirten Genel Müdür Çalış, “Bizim bünyemizde yapı market gibi alanlar var. Yani departman store, eğlence sektörü, 6D sinema, eğlence sektörü, buz pisti, Gokart, çocuk eğlence merkezleri, gençlik eğlence merkezleri buluyor” dedi.

ANTALYA’DAN BUZ PİSTİ İÇİN BİZE GELİYORLAR
IYAŞ AVM’nin geniş ve çok kapsamlı bir mekan olduğunun altını çizen Celalettin Çalış “Bizim bünyemizde bulunan buz pisti için özellikle Antalya’dan gelen misafirlerimiz ve müşterilerimiz var. Antalya’da hiçbir AVM’de bu pisti bulunmuyor. Bizi diğer AVM’lerden ayıran en büyük özelliklerden biride bu pistimiz. Bu sporun çok sayıda sporcusu var” şeklinde konuştu.
Çalış, “Yüksek maliyetlerle şehrimize kazandırılan Iyaş AVM, şimdilerde maliyetinin çok çok üzerinde bir AVM haline geldi. Markası ve kalitesiyle diğer şehirlerin imrendiği AVM belki de şehrin en değerli binası” ifadelerini kullandı.

DÜNYA’NIN VE TÜRKİYE’NİN MAĞAZALARI ISPARTA’DA
Bünyesinde ki mağazaların kalitesinin tartışılmayacağını belirten Genel Müdür Çalış “Bizim AVM’mizde bulunan firmalar Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen tanınmış mağazaları. Bu herkes tarafından biliniyor. Ben iddia ediyorum ki bölgemizde aynı firmanın mağazalarından daha önde gidiyoruz. Aynı ismi liderliğe götürüyoruz. Tanınmış bir markanın bölge de ki mağazaları arasında ilk 10’da olduğumuzu söylüyorum” dedi.

ISPARTALI BİZE SAHİP ÇIKTI
Isparta halkının Iyaş Yaşam Park AVM’ye sahip çıktığını belirten Genel Müdür Celatten Çalış, “Allah’a şükürler olsun ki, Isparta halkı bize sahip çıktı. Bu AVM Isparta’nın AVM’si. Vatandaşlarımızda buraya sahip çıktılar. Halkımız bizi tercih ediyor. Bizde sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Bizim bünyemizde 115 işletme var. AVM yönetimi olarak, kiracılarımızın para kazanması için, en az onlar kadar çalışıyoruz. Biz müşterilerimiz ile bir gövdeyiz. Biz bir baş isek onlarda vücut. Eğer vücudun bir tarafı acı çekerse bütün her yer acı çeker” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum