IYAŞ Park Büyüyor

Fast food zinciri Çiğköftem, bir şubesini de IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne açtı. Dualar eşliğinde hizmete açılan Çiğköftem ile geleneksel Türk lezzetleri, müşterilerine ikram edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2013 16:02
IYAŞ Park Büyüyor

Çiğköfte sektörü de Isparta’yı fethetmeye başladı. 1993 yılında başlayıp kısa sürede Türkiye'de fast food zincirlerine meydan okuyarak sektörde lider konumuna yükselen ve birçok şubesi açılan Çiğköftem şimdi de IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde

Çiğköftem Isparta’da ilk şubesini kentin en gözde alışveriş merkezi olan IYAŞ Park’a açtı.

Ellerin semaya açılması ile bereketli kazanç dualarının eşliğinde açılışı gerçekleşen Çigköftem, yoğun ilgiye ev sahipliği yaptı. Açılış merasiminde davetliler ikram edilen çiğ köfteleri çok beğendiklerini söylediler.

ACILI VE ACISIZI VAR

Çiğköftem’in Isparta şubesini IYAŞ Park’a açmanın mutluluğunu yaşayan firma görevlileri, Bulgur, salça ve biberin yanında 18 çeşit baharattan oluşan vejeteryan bir gıda olan çiğköftemi Ispartalılara tanıttı.

Ürünlerinin hammaddesinin tamamının kendi ellerinde ürettiklerini dile getiren yetkililer, “Bilinen ve özlenen Çiğköftenin acılı ve acısızı olacak. Tercihen yanında lavaş ekmeği de kullanılarak özel sos, marul, soğan, maydanoz, nane, limon, vb. damak tadı ürünleri veriyoruz.

Besin değeri yüksek kalorisi düşük çiğ köftemin tadını alan alışıklık kazanıp bir daha alacaktır." Sözlerini ifade ettiler. Öte yandan her gün IYAŞ Park AVM saatleri arasında hızlı servis ile samimi ve nazik bir ortam için iddialı olduklarını belirttiler.

ORTALAMA 210 ŞUBE
Binlerce yıllık vazgeçilmez geleneksel lezzeti, büyük illerden sonra Isparta’ya tanıtmak hedefiyle yola çıkan Çiğköftem, şubelerini bir bir çoğaltmakta...

İlk Avrupa şubesini 2009 yılında Londra’da açan Çiğköftem, son şubesi ile birlikte tüm dünyada ortalama 210’luk bir sayıya ulaşmış durumda… Sağlıklı, vejetaryen doğal ürünlerle yapılan hakiki çiğ köfte tadını tattıran Çiğköftem’de, en başta lezzet ve temizliğin gelmekte olduğunu kendi gözlerinizle görün…

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.