IYAŞ Park Kazanın Sebebini Açıkladı

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, düzenlediği basın toplantısında o kazanın sebebini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2015 11:52
IYAŞ Park Kazanın Sebebini Açıkladı

IYAŞPark AVM'de dün Fast Food bölümünde alçıpan tavanın çökmesi paniğe ve korkuya neden olmuştu.

Hafif yaralıların olduğu kazada ciddi bir sıkıntı olmaması ise herkese rahat bir nefes aldırmıştı.www.ajans32.com

Bugün gazetecilerle bir araya gelen IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kurulu üyeleri yaşanan olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek kazayla ilgili teknik bilgiler verdi.

Bahattin Şenol, kazanın tavan arasında oluşan sıcak hava ile birlikte alçıpanda meydana gelen yırtılma meydana gelmesiyle oluştuğunu ifade etti.ajans32

Şenol, "Çok üzgünüz. Böyle bir olayla gündemi meşgul etmekten dolayı çok üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi.



Kaza sonrasından basın yayın organları ve sosyal medya üzerinde ciddi bir bilgi kirliliği oluştuğuna da işaret eden Şenol, "Bazı yerlerde Çatı çöktü, ağır yaralılar var, yaralılar masaların altında kurtarılmayı bekliyor gibi gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan haberler yayınlandı. Bu daha olay yerine gelmeden masa başında yazılan haberlerden de ayrıca üzüntü duyduk. Kelimenin tam anlamıyla Isparta'ya karşı büyük bir sorumsuzluk örneği oldu" ifadelerini kullandı.

Bahattin Şenol, kazada hafif yaralıların olduğunu kaydederek "İlk etapta 5, daha sonra da 13 kişinin hastanelerde ayakta tedavi edildiğini İl Sağlık Müdürlüğümüzden öğrendik. Allah'a çok şükür ciddi bir durum söz konusu olmadı" dedi.

Şenol açıklamalarında AVM'nin Fast Food bölümünün Cumartesi günü hizmete gireceğini kaydederek "Daha önce alçıpan olarak dizayn edilen tavanı bu defa alüminyum olarak dizayn edeceğiz. Buradan bir ders çıkarmak lazım. Umuyorum ki, diğerlerine de örnek olur ve onların da başına böyle bir olay gelmez. Bizim için önemli olan insanlarımızın sağlığı, güvenliği. Maddi hasar var, giderilir. Kuzuyu güden kurdu görür. bunlar olabilen şeyler. Tek tesellimiz bir can kaybının olmamasıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum