IYAS PARK’da Satranç Şöleni

Hamle Satranç Eğitim Merkezi ve IYASPARK tarafından birlikte gerçekleştirilen 2.ödüllü Elo satranç Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2018 09:57
IYAS PARK’da Satranç Şöleni

Satrancın kalbi İYAS PARK da attı. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara Açık yaş kategorisinde ilk 3 ve en iyi bayan sporcuya altın, yaş kategorilerinde ise ilk 3 e madalya ve English Time’dan hediye çeki verildi. Hamle Satranç Eğitim Merkezi Sahibi Onur Başar “ İstanbul, İzmir, Ankara ve daha bir çok illerde AVM’lerin ev sahipliği yaptığı satranç turnuvalarına, Isparta’da İYAS PARK AVM  ev sahipliği yaptı. IYAS Park  Isparta da satranç turnuvaların kapılarını açması bizleri mutlu ettiğini söyleyen Başar Çevre illerde özellikle Antalya gibi yakınımızda ki ilde düzenlenen AVM turnuvalarının benzerlerinin Isparta’da da gerçekleştiğini görmek bizleri mutlu etti.

Turnuvada yarışan sporcu velileri  " Çocuklarının son zamanlarda katıldıkları en sağlıklı satranç turnuvası ortamı olduklarını söylediler " İlimizde ki bu satranç turnuvasına katılan sporcu ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Satranca sağlamış oldukları imkanlardan ve desteklerden dolayı IYAS PARK AVM yönetimine Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve Türkiye Satranç Federasyonuna saygılarımızı sunarız” dedi Hafta sonu ki satranç turnuvamızda başarı ve derece elde eden sporcu ve  göstermiş oldukları başarıları ile göz doldurdular.

Turnuvada dereceye giren isimler ise ;

7 yaş kızlarda Nehir İpek MEMİŞ ikinci

7yaş genelde Cihan Alp DİLMEÇ ikinci 

7 yaş genelde Namık Kemal ÖZLÜK üçüncü

9 yaş genelde ve kızlarda Tuğba GÖKBOYUN 6 da 6 ile birinci

9 yaş genelde Mehmet AKOĞLAN üçüncü 

9 yaş genelde Mert Aydın OKSAY averaj ile üçüncü

10 yaş kızlarda Elif GÖKBOYUN birinci

10 yaş kızlarda Erva YILDIRIM ikinci

10 yaş kızlarda Ece YAMAN üçüncü

11 yaş genelde Sergen ERBİL birinci 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum