IYAŞ Park’ta Bu Çarşamba da Halk Günü Var

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinin geçen hafta Çarşamba günü startı verilen Halk günü kampanyası bu hafta da devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2013 14:21
IYAŞ Park’ta Bu Çarşamba da Halk Günü Var

Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, bünyesinde bulunan firmalarla ilki geçen hafta yapılan Halk Günü projesinin bu hafta ikincisi gerçekleştiriliyor.

Bildiğiniz gibi IYAŞ Park’ta bundan böyle her Çarşamba halk günü olarak ilan edildi. Bünyesinde bulunan firmalar IYAŞ Park’ın içinde bulunan alanda her Çarşamba kampanyalarını, indirimlerini sergileyecek .Yemek, sinema, Fun Cıty ve buz pisti gibi yerleri sabit olan firmalarda Halk Gününe katılıyor. Bu firmaların indirimleri de şöyle olacak.

Her Çarşamba IYAŞ Park Halk Günün de Sinema Pink’de filmler 10 TL yerine 8 TL, sinemada küçük mısır 3TL yerine 2 TL, 6D Sinema 6TL yerine 4TL, Buz pisti 5 TL, Fun City’de bowling 5 TL yerine yalnızca 4 TL.Bunların yanı sıra fast food firmaları da Atom Tost %15, Mayala %20, Köfteci Ramiz %10,Bay döner %10, Sultan Ahmet %10, Çöpçü %10, İkbal %10, BHU İkinci ürün %50, My Pide Menü alana tatlı veya çorba bizden şeklindeki indirimleriyle Halk gününe katıldılar. Bunların dışında çeşitli firmalarda özel olarak düzenlenen indirim alanında sizleri indirimleriyle buluşturacaklar.

Birbirinden ucuz ve cazip fiyatların uygulandığı Halk Gününün ikincisi 04 Aralık Çarşamba günü yapılacak. Geçen hafta müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği Halk Günü bundan böyle her hafta Çarşamba günü Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde sürpriz indirimlerle sizleri bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.