Iyaş Park’ta Halk Günü

Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan firmalarla Halk Günü yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2013 11:38
Iyaş Park’ta Halk Günü

Iyaş Park’ta bundan böyle her Çarşamba halk günü olarak ilan edilecek. Bünyesinde bulunan firmalar Iyaş Park’ın içinde düzenlenen özel alanda her Çarşamba kampanyalarını, indirimlerini sergileyecek.

Yemek, sinema, Fun Cıty ve buz pisti gibi yerleri sabit olan firmalarda Halk Gününe katılıyor. Bu firmaların indirimleri de şöyle olacak. Her Çarşamba Iyaş Park Halk Gününde Sinema Pink’te filmler 10 TL yerine 8 TL, sinema da küçük mısır 3 TL yerine 2 TL, 6D Sinema 6TL yerine 4TL, Buz pisti -buz +küçük boy mısır 7 TL, Fun City’de bowling 5 TL yerine yalnızca 4 TL. Birbirinden ucuz ve cazip fiyatların olacağı Halk Günü 27 Kasım Çarşamba günü başlayacak.

Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bundan böyle her hafta Çarşamba günleri geçerli olacak Halk Günü kampanyasına müşterilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum