Iyaş Park’tan Hediye Yağmuru

Akdeniz Bölgesi’nin en kapsamlı alışveriş merkezlerinden olan IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi hediyelerini dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2012 10:44
Iyaş Park’tan Hediye Yağmuru

“3.yıla özel 3 araba ve 33 farklı hediye” isimli kampanyanın sona ermesiyle birlikte hediyelerini alan talihliler, büyük sevinç yaşadı.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
15 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te yapılan hediye teslim töreninde kazananlara ödülleri teslim edildi. Düzenlenen teslim töreninde ödül kazanan talihliler, ödüllerini sponsor firmaların yetkililerinden teslim aldı.
3 adet bahçe seti ve 3 adet bulaşık makinesi kazanan talihlilere ödüllerini, Tekzen Müdürü Ersin Gümüşsuyu, 6 adet Check-up talihlilerine Şifa Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Kaya, 3 adet Mini Cooper akülü araba talihlilerine Ala-Home Mağaza Müdürü Mustafa Tosun, 3 adet dizüstü bilgisayar kazanan talihlilere Deniks Mağaza Müdürü Emrah Uğral, 3 adet Karahan-Teleset Mobilya TV ünitesi kazanan talihlilere ise Karahan Mobilya’dan Necati Karahan teslim etti.

OTOMOBİLLER DAĞITILDI
1 adet 2012 model Ford Focus kazanan talihli Gültekin Köse, Ford Mecikoğulları Yetkilisi Hakan Göbel’den aracını teslim alırken, bir diğer araç olan Toyota Yaris’in yeni sahibi Engin Reis ve Gökhan Güleşçi Antalya Bakırcılar Otomotiv Yetkilileri Abdurrahman Ünver ve Adnan Yelkencioğlu’ndan teslim aldılar.

ENGELLİLERE VERİLEN SÖZ TUTULACAK
Kampanyanın sona ermesiyle birlikte düzenlenen çekilişte talihlilerden, hediye karşılığı 3 engelli sandalyesi sözü yerine getirileceği öğrenildi. Otomobil kazanan talihliler, engelliler için 3 adet sandalye sözlerini yerine getirecekler.

ISPARTA HALKINA TEŞEKKÜR
IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Celalettin Çalış, kampanyaya katılan tüm Isparta halkına teşekkürlerini iletti. Bu mutlu ve gururlu günümüzde yanımızda olan tüm halkımıza çok teşekkür ediyoruz diyen Çalış, “Bu yıl da kampanyamıza rekor bir katılım gerçekleşmiş ve bunun sonucunda talihlilerimiz ödüllerine kavuşarak büyük bir mutluluk yaşamışlardır. Bizlerde bu mutluluğa vesile olabilmenin gururunu taşımaktayız” dedi.

Ödülleri büyük bir mutlulukla dağıttıkları söyleyen Celalettin Çalış, “Ödül kazananların ödüllerini sağlık ve mutluluk içersinde kullanmalarını diler hepsini de canı gönülden tebrik ederim” dedi.

2012 model Ford Focus’un yeni sahibi olan Gültekin Köse 3. yıl kampanyasını düzenleyen IYAŞ Park Yönetimi’ne teşekkür etti. Öte yandan mor renkli Toyota Yaris’in yeni sahibi Gökhan Güleşçi, “Isparta’yı Isparta yapan değer olan IYAŞ Park Alışveriş Merkezi bu güne kadar insanlara çok şey kazandırdı. Bizim içinde büyük bir sürpriz. Emeği geçen herkese teşekkür

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.