Iyaş Sanal Market Hizmetinizde

Iyaş Sanal Market Hizmetinizde

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2020 15:38
Iyaş Sanal Market Hizmetinizde

Isparta halkımızın EvdeKal çağrısını desteklemek adına www.iyas.com.tr web sitemizden IYAS Sanal Market’i kurulum aşamasını tamamlandı.

Iyaş Sanal Marketten alışverişlerinizi haftanın her günü yapabilirsiniz. İnternet erişimi olan telefon, tablet yada bilgisayarlardan www.iyas.com.tr web sitemizden yada 65 yaş üstü müşterilerimiz için 444 32 32 nolu Müşteri Hizmetleri hattımızdan Iyaş Sanal Market olarak Isparta Merkez’deki tüm mahallelere siparişlerinizi Eve Teslim hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.

444 32 32 nolu müşteri hizmetlerimiz 10:00-21:00 saatleri hizmet vermektedir. Sipariş vermekte problem yaşayan müşterilerimiz için 10:00-21:00 saatleri arasında 444 32 32 nolu müşteri hizmetleri numaramızdan destek vermekteyiz. Iyaş Sanal Market Minimum alışveriş tutarı 75 TL’dir. 75 TL ve 149,99 TL arası siparişlerinizi 5,90 TL teslimat ücreti karşılığında 150 TL ve üzeri siparişlerinizi ÜCRETSİZ olarak eve teslim etmekteyiz.

Iyaş Sanal Market’ten saat 14:00’e kadar olan siparişleri aynı gün saat 14:00’den sonra yapılan siparişleri ertesi gün araçlarımızla teslim etmekteyiz.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre; ürün toplamadan, teslimat personellerimize kadar bütün çalışanlarımız eldiven ve maske ile çalışmaktadır, ödeme ve teslimat esnasında personelimizin ve müşterilerimizin sağlığını korumak adına temassız, sosyal mesafeye dikkat edilerek teslim edilmektedir.

Bu zorlu süreçte Isparta halkımızın evdekal çağrısına uymasını desteklemek adına Iyaş olarak üzerimize düşeni yapmak için elimizden geleni yapmaktayız. Bu zorlu dönemi ülke olarak atlatarak, Sağlıklı günlerde buluşmayı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.