IYAŞ Saray Yapacak

IYAŞ Saray Yapacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2016 14:59
IYAŞ Saray Yapacak

IYAŞ, her tarafı dökülen SD Kongre ve Sergi Sarayı'nda çalışmalara başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, "Isparta’ya yakışan bir tesis haline getireceğiz" dedi.

Isparta’da her zaman taşın altına elini koyan IYAŞ, Isparta Oteli'nden sonra Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda da kolları sıvadı. Yıllardır çivi çakılmayan, bakım yapılmayan, adeta dökülen, içindeki su birikintisinde balık avlanacak duruma gelen ve Isparta’ya yakışmayan binada çalışmalar başladı. Geçtiğimiz ay yapılan ihaleyi kazanan IYAŞ tadilat ve yatırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol baş usta gibi çalışmaları sürekli takip ediyor. Şenol, binanın ismi gibi "Saray" gibi olacağını, Isparta’ya yakışır hale getireceklerini söyledi. Bina o duruma gelmiş ki çatının neredeyse her tarafı akıyor. Akıntılar binanın dış duvarlarını neredeyse göçme noktasına getirmiş; binanın içindeki su birikintilerinde balık avlar duruma gelinmiş.

Bina o duruma gelmiş ki çatının neredeyse her tarafı akıyor. Akıntılar binanın dış duvarlarını neredeyse göçme noktasına getirmiş; binanın içindeki su birikintilerinde balık avlar duruma gelinmiş. Duvarların dipleri yıpranmışlıktan, odalar pislikten geçilmiyor. Camlar kırılmış, tuvaletlere girilmez durumda. Binanın her tarafı dökülüyor. İhaleyi kazanan IYAŞ dört bir koldan çalışmaları südürüyor. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kurulu üyeleri işçilerle birlikte sürekli çalışmalara katılıyor. En küçük ayrıntıya dahi müdahale eden Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, tesisin Mayıs - Haziran gibi tamamıyla hizmete gireceğini belirterek şu bilgileri verdi:

"Büyük salona öncelik veriyoruz. İnşallah Nisan ayında büyük salonda sürüyor. Bizde sürekli takip ediyoruz. Çalışmalar bittiğinde Ispartalı tesisi tanıyamayacak." Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayına yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırım yapacağız. Daha sonra küçük salonu, sonra da orta alanı yapacağız. Bina bittiğinde adı gibi saray olacak. Isparta’ya yakışır bir tesis ortaya çıkacak. Şu anda binanın hali içler acısı, her tarafı dökülüyor. Dört koldan çalışmalar belirten Şenol, Isparta’ya hizmet etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. Şenol, IYAŞ Otel'in ise çok kısa sürede hizmete gireceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum