IYAŞ Sezon Sonu İndirime Hazırlanıyor

IYAŞPARK Alışveriş Ve Yaşam Merkezi her sezon sonu düzenlemiş olduğu geleneksel İndirim Festivalinin startını vermeye hazırlanıyor.

Yayınlanma:
IYAŞ Sezon Sonu İndirime Hazırlanıyor

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi tüm sezon sonlarında birçok firmanın katılımıyla zemin katta oluşturulan indirim standlarında bölge halkını indirimli ürünlerle buluşturuyor. Iyaşpark AVM Geleneksel Sezon sonu İndirim Festivali 30 Ağustos – 08 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Isparta Iyaşpark AVM Zemin katta oluşturulacak olan özel indirim alanında gerçekleşecek olan indirim festivalinde başta Boyner, Bambi, Artun Deri, Pierre Cardin, English Home, Ala Home, Plaka, Adidas, Batik, Tantitoni, Kanz, Soobe, Altınyıldız Classics, Moda İlgi, Turkuaz ve Karaca olmak üzere daha onlarca markanın A’dan Z’ye sizler için hazırlanmış indirimli ürünleri satışa sunulacak.

30 Ağustos – 08 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak olan indirim festivalinde Isparta ve bölge halkı %70’e kadar varan indirim fırsatlarından faydalanma şansı yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.