IYAŞ’ tan 49 TL’ye Otomobil +140 Hediye

IYAŞ Alışveriş Merkezleri tarafından 10 Ağustos tarihinde başlayacak olan “5’i Bir Yerde” isimli büyük kampanya bu güne kadar yapılmamışı başarıyor. Kampanya içerisinde 5 adet otomobil ve 140 farklı hediye bulunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2012 17:29
IYAŞ’ tan 49 TL’ye Otomobil +140 Hediye

10 Exper Karizma notebook, 10 Samsung Galaxy S5830i, 20 Finepix fotoğraf makinesi, 60 Moobe S800 tablet, 10 Ufo ısıtıcısı, 10 Felix elektrikli süpürge, 5 adet Sunny Lcd TV, 5 İndesit çamaşır makinesi ve 5 Regal buz dolabı hediyeler arasında yer alıyor.

15. YILA ÖZEL KAMPANYA
15. yılda müşteri memnuniyetini ön plana alarak büyük emekler sonucu bu kampanyayı gerçekleştirdiklerini ifade eden IYAŞ Alışveriş Merkezleri Genel Müdürü Adem Demiralay, büyük çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi. İlk günkü çalışma prensipleri ve müşteri önceliğini daima ön planda yer edindiklerini söyleyen Demiralay “Bu zamana kadar müşterilerimizin yanında olarak bu günlere geldik ve bu kampanyamızı gerçekleştirmenin 15. Yılını coşkuyla yaşıyoruz. Müşteri odaklı çalışan firmamız, alışveriş merkezi olarak Isparta’ya güç katmaya devam ediyor” dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
IYAŞ Alışveriş Merkezileri olarak felsefemiz müşteri memnuniyetidir diyen Adam Demiralay, “Bu zamana kadar toplamda 60’ın üzerinde otomobil, birbirinden farklı binlerce hediye ve 1 daire hediye ettik. Her sene uygulayarak geleneksel hale getirdiğimiz kampanyamıza müşterilerimiz, tek seferde yapacakları 49 TL ve katları alışverişlerinde bir şans kuponu elde edecekler” şeklinde konuştu.

HEDEF 150.000 KUPON
10 Ağustos tarihinde başlayacak olan kampanyalarının yoğun şekilde talep alacaklarını dile getiren Demiralay “5 otomobil vereceğimiz büyük çekilişimiz, 9 Aralık tarihine kadar geçerlidir. 22 Aralık tarihinde ise talihliler hediyeleri ile buluşacaktır. Şimdiden IYAŞ Alışveriş Merkezi’nin daima yanında olan tüm Isparta halkına ve çekilişe katılacaklara teşekkür ediyor, bol şans diliyorum” şeklinde konuştu.

5 otomobil ve 140 çeşit hediye dağıtacak olan “5’i Bir Yerde” kampanyasına IYAŞ Merkez AVM, Dinar mağaza, Nokta Kesikbaş Şube ve Nokta Kutlubey Şube’lerden katılabilir şansınıza şans katabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum