IYAŞ Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

IYAŞ Park AVM'nin Fast Food bölümünde meydana gelen tavan çökmesinin ardından IYAŞ Yönetim Kurulu bir açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2015 18:14
IYAŞ Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

IYAŞ Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada talihsiz olayda 13 kişinin hafif şekilde yaralandığı bilgisine yer verildi.

AVM'nin hizmet vermeye deavm ettiğinin altını çizen yönetim kurulu fast food bölümünün de gerekli tadilatın ardından en kısa sürede hizmete gireceğini ifade etti.

Açıklamada "Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezimiz’ de bugün (14.01.2015) itibariyle saat 14:30 sularında kafeterya ve fast food bölgesinde bulunan asma tavan diye tabir edilen alçıpanların sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yırtılması ve aşağı dökülmesi sonucu bir kaza meydana gelmiştir.

Bu kaza neticesinde tavanda bulunan ve aşağıya dökülen alçıpanların fast food bölümündeki bazı müşterilerimiz ve çalışan personelimizde ufak çaplı sıyrıklar oluşmasına neden olmuştur.

Bu kişiler hastanelerde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmişlerdir. Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden almış olduğumuz bilgiye göre bu sayı 13 kişidir.

Yukarıda belirttiğimiz gibi sadece asma tavandaki alçıpanlarda bir yırtılma olmuş ve bu yırtılmadan mütevellit alçıpanlarda kopmalar meydana gelerek aşağıya dökülmüştür.

Kesinlikle çatı göçmesi gibi bir durum yoktur. Kaza sadece fast food bölümünde meydana gelmiş olup Alışveriş Merkezimizin diğer bölümleri hizmet vermeye devam etmektedir. Fast food bölümü en kısa sürede tadilatı yapılıp hizmete açılacaktır. Meydana gelen bu üzücü olayın sebebi yetkililerce araştırılmakta olup konuyla ilgili gelişmeler daha sonra kamuoyuna aktarılacaktır. Saygılarımızla" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum