IYAŞ'dan “Bizimle Ev’lenir Misiniz” Kampanyası

Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Bu yılki düzenlemiş olduğumuz “Bizimle ev’lenir misiniz” kampanyamızda bu sefer de bir talihlimizi ev sahibi yapmayı hedefledik"dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2011 10:56
IYAŞ'dan “Bizimle Ev’lenir Misiniz” Kampanyası

Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Bu yılki düzenlemiş olduğumuz “Bizimle ev’lenir misiniz” kampanyamızda bu sefer de bir talihlimizi ev sahibi yapmayı hedefledik. Ayrıca yine birbirinden değerli çeşitli hediyelerde sahiplerini bulmak üzere çekiliş tarihini bekliyor olacak. Sonuçları heyecanla bekliyoruz. Tüm halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Tüm katılımcılara da şimdiden teşekkür ediyoruz.”

Kampanyaya katılabilmek için Iyaşpark AVM içindeki mağazalardan aynı gün içersinde toplamda 75 TL’lik alışveriş yapmak yeterli olacak. Almış olduğunuz fiş veya faturalar karşılığında sizlere her 75 TL için bir kupon ve katılım numarası verilecek.

Kampanya sonunda bu kupon numaraları ile noter huzurunda yapılacak olan çekilişin sonucunda ödüller sahiplerini bulacak.

Kampanya başlangıcı 11 Temmuz 2011, bitişi ise 20 Kasım 2011 tarihleri olacak, yine Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramını kapsayacaktır.

Çekiliş ise 03 Aralık 2011 Cumartesi günü noter huzurunda Iyaşpark’ta yapılacaktır. Çekiliş sonuçları kazananlara iadeli taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacak, asıl ve yedek talihliler 05.12.2011 tarihinde www.iyasparkavm.com web sitesinde ilan edilecektir.

HEDİYELER:
Bayhanlar İnşaat-Naciye Hanım Konakları’ndan 1 daire
Teleset Mobilya-Yatak Odası Takımı
Tekzen-Yatak Odası Takımı
Ala-Home-Emsan Tombo 22 parça Çeyiz Seti
Ala-Home-Emsan 86 parça Porselen Yemek Takımı
Ala-Home-Emsan 91 parça Sandıklı Çatal Bıçak Kaşık Takımı
Denix-LC Netbook

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.