Iyaşpark AVM, Hediye Şöleni Başlıyor!

Iyaşpark AVM, Hediye Şöleni Başlıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2015 16:33
Iyaşpark AVM, Hediye Şöleni Başlıyor!

Isparta Iyaşpark AVM’de beklenen çekiliş kampanyası başlıyor.

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi müşterilerine özel ayrıcalıklar sağlayan, düzenlenen kampanyalarla bugüne kadar yüzlerce kişiye hediyeler kazandıran bir AVM.Iyaşpark AVM bu yıl da tam beş kişiyi otomobil sahibi yapacak. 28 Ağustos Cuma günü başlayan geleneksel kampanya ile alışverişlerini Iyaşpark’tan yapanlar, bu güzel kampanya ile bir adet Fiat 500 X, 4 Adet Fiat yeni Linea ve daha birçok hediye kazanma şansına sahip olacaklar.

Büyük kampanya 28 Ağustos 2015 – 14 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kampanya tarihleri arasında Iyaşpark AVM içerisindeki tüm mağazalardan aynı gün içinde toplam 100 TL ve katları tutarında (Her 100 TL için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan müşteriler kampanya standına gelerek kampanya süresince fiş/faturalarını ibraz etmeleri halinde ad, soyad, doğum tarihi, telefon, adres, fatura/fiş no, gibi bilgilerini kayıt ettirerek üzerinde çekiliş numarası ve kampanya bilgileri olan kuponlarını alabilecekler.

Kampanya bitiminde çekiliş töreni ise 21 Şubat 2016 tarihinde saat:15.00’te Iyaşpark AVM zemin katta noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak. Çekiliş sonuçları www.iyasparkavm.com internet sitesi, www.facebook.com/iyasparkavm facebook sayfası ve 23.02.2016 tarihli Gülses Gazetesinde yayınlanacak. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalı ile tebligat yapılacak.
Büyük çekiliş kampanyasını hediye planı şöyle olacak:

1 Adet Fiat 500 X
4 Adet Fiat Linea
5 Kişiye Umre
5 Kişiye İphone 6 Cep telefonu
5 Kişiye Oturma grubu
5 kişiye Yurtiçi tatil
30 Kişiye Tablet

Kampanyanın tüm detaylarını www.iyasparkavm.com , www.facebook.com/iyasparkavm adreslerinden ve Iyaşpark AVM Danışma’dan öğrenebilir, hediye edilecek otomobilleri Iyaşpark’ta görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum