Iyaşpark AVM, Mercedes Sahibi Yapacak

Isparta Iyaşpark AVM’de 5. yıl kutlama hazırlıkları başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2014 11:45
Iyaşpark AVM, Mercedes Sahibi Yapacak

Geçtiğimiz yıl 4.kuruluş yılını kutlayan Isparta Iyaşpark AVM, bu yıl önemli bir yıl olan 5.yıl kutlama hazırlıklarına başladı.

Iyaşpark Alışveriş Merkezi müşterilerine özel ayrıcalıklar sağlayan, düzenlenen kampanyalarla bugüne kadar yüzlerce kişiye hediyeler kazandıran bir AVM. “MERCEDES’İN SAHİBİNİ ARIYORUZ” sloganı ile yola çıkan Iyaşpark şimdi de bir talihliyi Mercedes C 180 Style sahibi yapacak.

22 Ağustos Cuma günü başlayan geleneksel kampanya ile alışverişlerini Iyaşpark’tan yapanlar, bu güçlü ve prestijli otomobili kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanyaya katılan müşteriler Iyaşpark mağazalarında yapacakları her alışverişle Mercedes C180 sahibi olmaya bir adım daha yaklaşacak.

Büyük kampanya 22 Ağustos-31 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kampanya tarihleri arasında Iyaşpark AVM içerisindeki tüm mağazalardan aynı gün içinde toplam 100 TL ve katları tutarında (Her 100 TL için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan müşteriler kampanya standına gelerek kampanya süresince fiş/faturalarını ibraz etmeleri halinde ad, soyad, doğum tarihi, telefon, adres, fatura/fiş no, gibi bilgilerini kayıt ettirerek üzerinde çekiliş numarası ve kampanya bilgileri olan kuponlarını alabilecekler.

Kampanya bitiminde çekiliş töreni ise 04 Ocak 2015 tarihinde saat:15.00’te Iyaşpark AVM zemin katta noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak. Çekiliş sonuçları www.iyasparkavm.com internet sitesi, www.facebook.com/iyasparkavm facebook sayfası ve 06.01.2014 tarihli Akdeniz Gazetesinde yayınlanacak. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalı ile tebligat yapılacak.
Her sene dolu dolu geçen kampanya sezonunun bu yılda bomba gibi başlayacağını bildiren Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış “Bildiğiniz üzere 4 yıldır bu kampanyamızı yapıyoruz. Çekiliş kampanyamızın bu yıl 5.si gerçekleşiyor. Bu sene 5.yılımıza özel 1 Mercedes C 180 otomobil ve çeşitli hediyeler planladık. Bu kampanyamız 22 Ağustos Cuma günü başlayacak. 31 Aralık tarihinde sona erecek olan kampanyamıza 100 TL’lik alışveriş yapan bütün müşterilerimiz katılma hakkı kazanacak. Kampanyamızda çeşitli hediyelerimiz var.

Kampanyamıza büyük destek sağlayan sponsor firmalarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl da her yıl olduğu gibi kampanyamıza ilginin yoğun olmasını bekliyoruz. Geçen yıl 230 bin olan kupon sayımızı bu sene 5.yıl kampanyamızda 300 binin üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Tüm bölge halkını Mercedes C180 kazanmaya davet ediyoruz. ” şeklinde konuştu.

Büyük çekiliş kampanyasını hediye planı şöyle olacak:
1 Adet Mercedes C180
5 Adet İphone 5S cep telefonu
5 Adet LED TV
5 Adet Sony PS3 oyun konsolu
10 Adet Tablet
Kampanyanın tüm detaylarını, şartlarını www.iyasparkavm.com adresinden ve Iyaşpark AVM Danışma’dan öğrenebilir, hediye edilecek Mercedes C180 Style otomobili Iyaşpark’ta görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.