Iyaşpark AVM'de 6'ncı Yıl Kutlaması

Iyaşpark AVM'de 6'ncı Yıl Kutlaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2016 15:16
Iyaşpark AVM'de 6'ncı Yıl Kutlaması

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 6’ncı hizmet yılını geride bırakmanın kıvancını, düzenlenen etkinliklerle bölge halkıyla ve tüm çalışanlarıyla birlikte kutladı.

29 Ocak 2010 yılında Isparta’nın ilk alışveriş merkezini açarak hizmete başlayan Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi6.yıldönümünü, birbirinden renkli etkinlik ve gösterilerle kutladı.

29 Ocak Cuma günü saat 15.00’te başlayan kutlamalar gün boyunca otantik show gösterileri, ilizyon gösterileri, yöresel folklör gösterileri, pasta kesimi ve kokteylle devam etti.

Saat 18.30’da gerçekleştirilen muhteşem havai fişek gösterisi ve yüzlerce dilek balonunun havaya bırakılması ile de kutlamalar sona erdi. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında birde “Dünden Bugüne Iyaşpark” Sergisi açıldı. Sergide, açılışından bu yana Iyaşpark AVM’de yer alan etkinlik ve faaliyetlerden alınmış fotoğraf karelerinden oluşan tablolar yer alıyor. Sergiyi görmek isteyenler bir hafta boyunca sergiyi ziyaret edebilirler. Ayrıca AVM firmaları da yıldönümüne özel hazırladıkları indirimlerle müşterilerine sürprizler yapıyor.

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Celalettin Çalış Iyaşpark’ın 6. yıl dönümünü ziyaretçilerle beraber kutlamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, "Altı yıl önce Iyaşpark AVM açıldığından beri ortalama 30 milyon ziyaretçi kitlesine ulaşmış bulunmaktayız. Iyaşpark, Isparta’nın markası olmuştur. Marka olmada en büyük katkı elbette ki çalışanlarımıza ve müşterilerimize aittir, bu vesile ile emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve müşterilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu bütün halkımızla ve çalışanlarımızla beraber kutladığımız bir başarıdır. Tüm halkımıza, kiracılarımıza ve çalışanlarımıza kutlamalarımızda bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.