Iyaşpark AVM'de Polis Teşkilatını Tanıtma Standı Açıldı

Polis teşkilatını tanıtıcı stand bugün saat 11:00 de Vali Yardımcısı sayın Niyazi CAN, İl Emniyet Müdürü sayın Ahmet Zeki GÜRKAN,Yalvaç Belediye Başkanı sayın Tekin BAYRAM ve Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin ŞENOL’un katılımlarıyla halka açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2012 14:44
Iyaşpark AVM'de Polis Teşkilatını Tanıtma Standı Açıldı

Polis teşkilatını tanıtıcı stand bugün saat 11:00 de Vali Yardımcısı Sayın Niyazi CAN, İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Zeki GÜRKAN, Yalvaç Belediye Başkanı Sayın Tekin BAYRAM ve Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin ŞENOL’un katılımlarıyla halka açıldı.

Stand'ta asayişin olay çözümleme malzemeleri, olay sırasında kullandıkları gaz bombası, kask, çelik yelek ve daha bir çok teçhizatı tanıtılıyor.

Aynı zamanda stand'ta Polis ailesinin samimiyetini, güvenini, korumacı ruhunu anlatan fotoğraf sergiside bulunmakta. Stand 10 Nisan’a kadar Iyaşpark AVM’ de halka açık olacak. Ayrıca Yalvaç Belediyesine ait olan’’ 1 Günde 5000 Yıl’’ adlı fotoğraf sergiside Iyaşpark AVM'de halkın beğenisine sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.