IYAŞPARK AVM’de Satranç Turnuvası

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi sponsorluğunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası 27 -29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
IYAŞPARK AVM’de Satranç Turnuvası

Turnuva kayıtları, 26 Ekim 2013 saat: 17.00’ e kadar www.isparta.tsf.org.tr adresinde açılacak olan Turnuva Kayıt Linkinden yapılacak.

İl Satranç Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada Turnuvaya katılacak sporcuların 2013/2014 vizeli TSF lisansına sahip olması gerektiği, Ayrıca Sporcuların hamle yazılımını (notasyon) bilmek zorunda olduğu, Turnuvaya kayıt için lisanslı ve lisansın güncel vizeli olması gerektiği belirtildi. İlk defa lisans çıkaracak sporcular http://kampanya.tsf.org.tr/ adresi üzerinden lisansını çıkartabilecekler. Daha önceki yıllarda da olduğu gibi turnuvaya katılımın yoğun olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.