Iyaşpark AVM’de Ücretsiz Sürüş Testi

Çelik Sürücü Kursu Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde üç gün boyunca smilatörlü direksiyon eğitimi veriyor. Alışveriş Merkezi zemin katta kurulan smilatörlü araçta isteyen herkes ücretsiz sürüş testi yapabiliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2014 13:44
Iyaşpark AVM’de Ücretsiz Sürüş Testi

Alışveriş Merkezi zemin katta kurulan smilatörlü araçta isteyen herkes ücretsiz sürüş testi yapabiliyor.

Çelik Sürücü Kursu sahibi Kemal Çelik, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Smilatör aracı bir otomobilden farksız. Araçta çeşitli senaryolara göre hazırlanmış programlar mevcut. Alkollü, sisli, yağışlı hava vb. koşullarda araç kullanmak mümkün oluyor. Test sürüşü sonrasında araç bir rapor çıkartıyor ve sürüş esnasında yapılan hatalar görülebiliyor. Ayrıca direksiyon sınavı da yapılabiliyor. Böylece kişilerin ne seviyede oldukları tespit ediliyor. Smilatör aracının amacı ilk kez araç kullanmaya başlayan sürücülerin korkularını yenmesi ve pratik kazanması. Kemal Çelik Sürücü Kursuna gelen herkes smilatör aracını ücretsiz kullanabiliyor. Kurs sürecinde önce smilatörle direksiyon eğitimi veriliyor. Kişi tamamen hazır olduğunda trafiğe çıkabiliyor. Ayrıca D sınıfı tır ehliyeti de Isparta’da yalnızca Çelik Sürücü Kursunda veriliyor.

Sürücülük konusunda kendisini test etmek isteyen herkes Pazar akşamına kadar Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezini ziyaret edebilirler.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.