IYAŞPARK’TA Ramazan Dolu Dolu

Ramazan ayı ile birlikte Iyaşpark AVM’de düzenlenen ramazan programları tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün fasıl ve tiyatro gösterilerinin sergilendiği Iyaşpark’ta hafta sonları ise tam anlamıyla dolu dolu geçiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2014 13:07
IYAŞPARK’TA Ramazan Dolu Dolu

Haftasonu etkinlikleri kapsamında 05 Temmuz Cumartesi günü saat 15.30’da Kafkas Ekibi Gösterisi sergilenecek. Profesyonel Kafkas Dansı ekibinin muhteşem gösterileri bu hafta da misafirlerine unutulmaz bir gösteri hazırladı.

06 Temmuz Pazar günü ise 12 kişi Yöre Oyunları, Semazen gösterisi ve davul Show programı AVM ziyaretçilerine birbirinden renkli gösteriler sunacak. Iyaşpark AVM’nin hafta sonu programlarını mutlaka izleyin.

Ramazan ayı boyunca Iyaşpark AVM’de düzenlenen gösteri programları devam edecek. Önümüzdeki haftalarda sergilenecek gösteriler de aşağıdaki gibi şekilleniyor:

12 TEMMUZ CUMARTESİ SAAT: 21.00’de SIRA GECESİ
13 TEMMUZ PAZAR SAAT: 15.30’da OTANTİK SHOW (12 Çift Yöre Oyunlar+Davul Show+Semazen)
19 TEMMUZ CUMARTESİ SAAT: 15.30’da KAFKAS EKİBİ GÖSTERİSİ
20 TEMMUZ PAZAR SAAT: 15.30’da SEMAZEN GÖSTERİSİ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.