IYAŞPARK’tan 23 Nisan Etkinliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi çocuklara eğlenceli programlar hazırlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2014 14:14
IYAŞPARK’tan 23 Nisan Etkinliği

Sevimli Bando Ekibi bu 23 Nisan’da da Alışveriş Merkezinde çocuklarımızı eğlendirecek. Geçen yıldan hatırlayacağınız gibi Sevimli Bando ekibi çocuklarımıza Alışveriş Merkezinde büyük bir coşku yaşatmıştı. Bu yıl da çocuklarımız Sevimli Bando gösterileriyle ve marşlarıyla coşacak. Bunun yanısıra Doğa Çocuk Koleji , TED Koleji, Akademi Kreş ve Çocuk Klubü etkinlikleriyle güne renk katarken, Yedişehitler İlk Okulu 2. Sınıf öğrencileri tarafından folklör gösterisi sergilenecek. Ayrıca gün boyunca alışveriş merkezinde yüz boyamadan bayrak ve balon dağıtımına kadar birçok etkinlik ve sürpriz çocuklarımızı bekliyor.

Ayrıca Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23-27 Nisan tarihleri arasında “Otomobil Şenliği 2014”adı altında dev bir otomobil sergileme fuarına hazırlanıyor. Iyaşpark AVM ve Firmajans işbirliği ile organize edilen etkinlikte birbirinden ünlü otomotiv firmaları araçlarını bölge halkına tanıtacak.

Alfa Romeo, Nissan, Opel, Toyota, Kia, Fiat, Jeep, Lancia, Hundai başta olmak üzere çeşitli otomotiv firmalarının en gözde modellerini sergileyeceği Otomobil Fuarı Iyaşpark AVM bodrum katında özel olarak hazırlanmış alanda gerçekleştirilecek. 23 Nisan’da tüm halkımızı Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde farklı bir gün bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.