Iyaşpark’tan Geleneksel Karne Hediyeleri

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi okulların yılsonu tatiline girmesiyle birlikte karnelerini alan ilköğretim öğrencilerine her dönem olduğu gibi bu yılsonu da karne hediyelerini dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2014 15:30
Iyaşpark’tan Geleneksel Karne Hediyeleri

Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış her yıl okulların kapanış dönemlerinde çocuklarımızı mutlu eden bu hediye kampanyasını düzenlemekten mutlu olduklarını dile getirdi ve tüm öğrencilerin iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi önceki sömestr ve yaz dönemlerinde de böyle kampanyalar düzenleyerek çocukları sevindirmiş ve onların karne mutluluğunu bir mutluluk daha eklemişti. Bu yıl sonu da çocuklarımıza karne hediyesi olarak yüzlerce sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Karnelerindeki başarı durumu gözetilmeksizin hiçbir şekilde ayırt edilmeden karnesini getiren tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine yüzlerce hediyeler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.