Iyaşpark’tan Personeline Temel Yangın Eğitimi

Iyaşpark’tan Personeline Temel Yangın Eğitimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2015 16:12
Iyaşpark’tan Personeline Temel Yangın Eğitimi

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçi lerinin güvenliği için tedbirler almaya devam ediyor.

Iyaşpark AVM Yöneticileri ve personeli Tanışman Yangın Söndürme Sistemleri yangın ve acil durum eğitmenleri Bilal Tanışman ve Hasan Önder’den Temel Acil Yangın Eğitimi aldı. Sinema Pink salonunda gerçekleştirilen yangın eğitiminin ilk bölümünde katılımcılara teorik bilgi verildi. AVM Personeline temel yangın eğitimi, acil durum eğitimi, yangın çeşitleri, yangınlara müdahale yöntemleri anlatıldı. Yangın ekipmanları tanıtılarak olası bir yangın ihtimali durumunda görev alacak ilkyardım, kurtarma, söndürme ve koruma ekipleri belirlendi.

Iyaşpark’ta önümüzdeki günlerde planlanan eğitimin ikinci bölümünde ise bir yangın tatbikatı yapılacak. Hazırlanan senaryo gereği yangın esnasında binanın tahliyesi, yangına müdahale, yaralananların ilkyardımı ve yangın tüpü ile yangına müdahale konularında uygulamalı eğitim verilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.