Iyaşpark’tan Yeni Bir Sürpriz Daha!

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yepyeni bir marka daha yerini almaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Iyaşpark’tan Yeni Bir Sürpriz Daha!

İlklerin adresi Iyaşpark, Isparta ve bölge halkını alışılmış olduğu üzere yeni yüzler ve yeni markalarla tanıştırmaya, buluşturmaya devam ediyor.Watsons markası da Iyaşpark AVM mağaza karmasına katılmak üzere hazırlıklarına başlayan kurumsal bir kişisel bakım mağazası. Eylül ayı içinde Isparta’da bir ilk olarak Iyaşpark AVM’de hizmete girecek olan Watsons, açılış için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

“Watsons’ta her zaman daha fazlası var” sloganı ile yoluna devam eden firma 1828 yılından bu yana, sağlık ve güzellikten gıdaya, elektronikten havaalanı perakende bölümlerine kadar çeşitli alanlarda, 10.000’den fazla mağaza ile 33 pazarda faaliyet gösteren ve bu 33 pazarın 25’inde lider konumda olan dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım perakendecilerinden biridir.

Dünya çapında haftalık 26.000.000 müşteriye hizmet vermektedir. Türkiye pazarına 2005 yılında giren Watsons, 2013 Haziran ayı itibari ile 36 şehirde, 109 mağazası ile Türkiye’nin lider güzellik ve kişisel bakım ürünleri perakendecesidir. Watsons mağazaları Türkiye’nin en modern alışveriş merkezlerinin yanı sıra seçilmiş bazı cadde lokasyonlarında da her yaştan tüketicinin beğenisini toplamaktadır.

Watsons’larda Türkiye pazarında satılmakta olan uluslararası ve yerel kozmetik ve kişisel bakım markalarının yanı sıra firmanın kendi ürünü olan, kalitesi ve yenilikçi özellikleriyle öne çıkan çok sayıda ürünü de en rekabetçi fiyat koşullarıyla sunulmaktadır.

Eylül ayından itibaren Iyaşpark AVM ile Isparta ve bölge halkı da Watsons mağazası ayrıcalıklarından faydalanabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum