IYAŞ’ta İndirim Günleri Başladı

Isparta’nın ve Ispartalının alışveriş merkezi olan Iyaş, 15. yaşını Geleneksel İndirim Festivali ile kutlamaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2013 14:01
IYAŞ’ta İndirim Günleri Başladı

Iyaş Mağazalar Müdürü Adem Demiralay Isparta’nın ve Ispartalının alışveriş merkezi olan Iyaş’ın 15.yıldönümü münasebetiyle birbirinden farklı büyük indirimler yaptıklarını, 15. yılına özel kurulan çadırda indirimli temizlik ürünlerini satışa sunduklarını ve bugün başlayan dev indirimde birbirinden farklı ürünlerin bulunduğunu ifade etti.

Demiralay ayrıca, 1000 metrekarelik bir alana indirim çadırı kurulduğunu ve kampanya boyunca, 14-31 Mart tarihlerinde geçerli olacak olan indirimlerden tüm Isparta halkının faydalanabileceğini söyledi.

Perşembe günü büyük bir coşkuyla 15.yıl indirim kampanyasını başlatan IYAŞ A’dan Z’ye aklınıza gelebilecek 1000’lerce üründe %50’ye varan indirimler sizleri bekliyor.

Kampanya boyunca mağazalar 08.00-24.00 saatleri arasında açık olacak. Evinizi veya işyerinizi yoğun indirim günlerinde en ucuza doldurabileceğiniz tek alışveriş merkezi olan IYAŞ’ın bu kampanyasını kaçırmayın. 14 Mart İndirim Festivali Iyaş Merkez, Nokta, Kesikbaş ve Dinar şubelerinde de geçerli olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum