IYAŞ'ta İndirim Günleri Başladı

IYAŞ Alışveriş Merkezi kuruluşun 13. yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel hale getirdiği indirim günleri başladı

Yayınlanma:
IYAŞ'ta İndirim Günleri Başladı

IYAŞ Alışveriş Merkezi kuruluşun 13. yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel hale getirdiği indirim günleri başladı.

Müşterilerine yüzde 60'ye varan oranlarda indirimli ürün alma fırsatı sunan IYAŞ Alışveriş Merkezi’ne vatandaş büyük ilgi gösteriyor.

Ispartalılar indirimli ürünlerden yararlanmak kampanyanın ilk gününde erken saatlerde mağazanın kapısında kuyruğa girdi.

11 GÜN SÜRECEK
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, kampanyanın 11 gün boyunca süreceğini belirterek, "Müşterilerimiz bizi senenin 365 günü tercih ediyor. Bizde kısa bir süre olsa da onlara dışarıya göre yüzde 60'ye kadar varan oranlarda indirimli ürün alma fırsatı sunarak aile bütçelerine katkıda bulunmak istiyoruz. Müşterilerimize gerçek fiyatlar sunuyoruz. Alışveriş yaptıktan sonra dışarıdan fiyat karşılaştırması yapabilirler." dedi.

HEDEF 350 BİN
Geçen yıl düzenlenen kampanyada 310 bin kişi ağırladıklarını belirten IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, bu yılki hedeflerinin 350 bir kişi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.