Iyaş’ta ‘Tabiat Ana Ve Biz’ Sergi Açıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Sütçüler Hasan Gürbüz Meslek Yüksek Okulu, “Tabiat ana ve biz” isimli sergisini, IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde halka sundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2013 12:35
Iyaş’ta ‘Tabiat Ana Ve Biz’ Sergi Açıldı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Doğrudan Faaliyet Destek Programı bünyesinde Sütçüler Kırsal Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi Projesi sergisi IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde beğeniye sunuldu.

Sevgi evlerinde yetişen çocukların çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılışı önceki gün Vali Memduh Oğuz, Rektör Yardımcısı İskender Akkurt ve çok sayıda davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Sergide en büyük alkışı serginin mimarı çocuklar aldı.

KURDELEYİ ÇOCUKLARA KESTİRTTİ
Sütçüler Hasan Gürbüz Meslek Yüksek Okulu tarafından oluşturulan sergiye katılım gösteren Vali Memduh Oğuz, açılış kurdelesini çocukların kesmesini istedi. Bu istek üzerine oldukça sevinç duyan sergi mimarları, davetliler tarafından büyük alkış aldı.

SÜTÇÜLER SİMGESİ
Proje yürütücüsü Prof. Dr. Veysel Ayhan, Vali Memduh Oğuz, Rektör Yardımcısı İskender Akkurt ve IYAŞ Park Yönetim Kurulundan Mustafa Bahçıvan’a desteklerinden ötürü Sütçüler ilçesinin simgesi olarak adlandırılan kozalaktan yapılmış sepet hediye etti. Ardından sergide emeği geçen çocuklara sertifikalarını veren Vali Oğuz, çocuk sevgisini bir kez daha objektiflere yansıttı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.