IYAŞ'tan Kamuoyuna Duyuru!

IYAŞ'tan Kamuoyuna Duyuru!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2016 11:45
IYAŞ'tan Kamuoyuna Duyuru!

ISPARTA KAMUOYUNA DUYURULUR
19 Ekim 2016 tarihinde Sabah Gazetesi Akdeniz ekinde, müvekkil şirket IYAŞ hakkında Iyaş’ta Şükür Tezgahı başlığı altında “Fetöye ait Iyaş Park AVM’nin ortakları arasında Hakan ŞÜKÜR’ünde olduğu ortaya çıktı. Şirketin topladığı kurbanlıkları dağıtmayıp sattığı belirlendi “haberi tamamen asılsız ve iftiradan müteşekkildir.

Müvekkil Şirket Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin ŞENOL, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen 2016/12307 Soruşturma numaralı dosyada Sulh Ceza Mahkemesi’nin 2016/477 numaralı sorgusu ile tutuklanmasına karar verilmiştir.

Yukarıda soruşturma numarası bildirilen dosyada ne emniyet ifadesinde, ne savcılık ifadesinde haber yapılan konuya ilişkin herhangi bir soru yöneltilmemiştir.

Kaldı ki, Isparta Ticaret Odası ve ilgili yerlerden istenecek belgelerden de görüleceği üzere Hakan ŞÜKÜR’ün bu güne kadar müvekkil şirkette ortaklığı olmamıştır.

Sosyal Medyada Bahattin ŞENOL hakkında yapılan haberlere ilişkin şirket olarak herhangi bir müdahalemiz olmamasına rağmen, Bahattin ŞENOL’un tutuklanmasının ardından şirket hakkında asılsız, kamuoyunu aydınlatmaktan uzak sadece ve sadece karalamaya dönük haberlere sessiz kalınması söz konusu değildir.

Konuyla ilgili olarak, düzeltme ve cevap hakkımızı kullanmak üzere Sabah Gazetesi Akdeniz Ekinde yayınlanmak üzere düzeltme ve cevap metnimiz muhatap gazeteye gönderilmiştir.

Şirket hakkında karalamaya dönük yapılan haberler, yorumlar vb. tüm paylaşımlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır. Saygıyla kamuoyuna duyurulur.

IYAŞ ISPARTA GIDA SAN. Ve TİC. AŞ. Vekili
Av. Cengiz KAYHAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum