İyi Bir Ekip İzleyecekler

Isparta Emrespor A.Ş. Teknik Sorumlusu Emrah Volkan Sayılgan, taraftarları yarın oynanacak zorlu Elazığ Belediyespor maçına davet etti. Sayılgan, “Biraz sabretsinler onlara iyi bir ekip izlettireceğiz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2013 22:43
İyi Bir Ekip İzleyecekler

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Isparta Emrespor A.Ş.’de Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan, pazar günü Elazığ Belediyespor’la AtatürkStadı’nda oynanacak maç öncesinde Akdeniz muhabirine açıklamalarda bulundu.

Tüm taraftarları pazar günü saat 13.30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu maça davet eden Sayılgan, “Zamana ihtiyacımız var. Bu zamana ihtiyacımız olan dönemde Diyarbakırspor maçı çok önemliydi. Elazığ Belediyespor maçı da çok önemli. Bu zamanla birlikte bizim takımımız Isparta’ya ve futbol kamuoyuna büyük keyif verecektir.

Bu ekibin sorumlusu olarak bunu vaat ediyorum. Oyuncularımdan keyif alıyorum. Hepsi aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Kendilerini ispatlama adına ellerinden geleni yapıyorlar. 2 başkanımız da üzerlerine düşeni yapıyorlar. İlk yarıdaki sıkıntıları aştık.

Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Saçından tırnaklarına kadar destek bekliyoruz. Galibiyetlerle daha keyiflenecekler. Biraz sabretsinler onlara iyi bir ekip izlettireceğiz. Kolej takımı gibiyiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum