İYİ Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi’nin İmza Nöbeti

Seçim Kurulunda İmza Hareketliliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2018 14:27
İYİ Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi’nin İmza Nöbeti

 

Isparta’da Cumhurbaşkanı adayları için imza vermek isteyen vatandaşlar dün sabah saatlerinden itibaren ilçe seçim kuruluna akın ettiler. Vatandaşlar İYİ Parti adayı Meral Akşener, Vatan Partisi adayı Doğu Perinçek, Saadet Partisi adayı Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması için imza veriyor.

Türkiye genelinde 957 ilçedeki seçim kurullarında, cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verme işlemleri dün sabah saat 08.00 itibariyle başladı. Yurdun dört bir yanında vatandaşlar, adaylarının seçimlere girebilmesi için imza veriyor. 100 bin imzaya ulaşan adaylar 24 Haziran’daki seçimlere girebilecekler.

Isparta’da Cumhurbaşkanı adayları için imza vermek isteyen vatandaşlar dün sabah saatlerinden itibaren ilçe seçim kuruluna akın ettiler. Vatandaşlar İYİ Parti adayı Meral Akşener, Vatan Partisi adayı Doğu Perinçek, Saadet Partisi adayı Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması için imza veriyor. Siyasi partilerin il başkanları ile parti teşkilat mensupları da ilçe seçim kurulu önünde koordinasyonu sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum