İYİ Parti Adayı'ndan AK Parti'li Başkana Çağrı!

Özmen: “Köylülerimizi Nisan Ayına Kadar Bekletmeyelim” / Köylere Hizmet Götürme Birliği Gibi Çalışacak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2019 17:08
İYİ Parti Adayı'ndan AK Parti'li Başkana Çağrı!

İYİ Parti Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen, projelerinin AK Parti’li mevcut belediye başkanı tarafından uygulandığını görünce, yeni projelerini de parça parça açıklayacağını kaydederek, “İnşallah seçilene kadar yapacağımız işlerin bir bölümünü adayken yapmış olacağız” dedi.

İyi Parti Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen, Gelendost TOKİ’ye otobüs seferleri projesinin AK Parti’li mevcut belediye başkanı tarafından hayata geçirildiğini görünce yeni projeler açıklama kararı aldı ve ekledi; “İnşallah biz seçilene kadar projelerimizin bir bölümünü hayata geçirmiş olacağız. Daha seçilmeden hizmet getirmeye başladığımızı vatandaşlarımız da görüyor elbette” dedi.

İlçeyle ilgili yeni bir adım atan Özmen, “Otobüs seferlerimizin Yaka ve Bağıllı köylerine de gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle köylerimizde yaşayan hemşerilerimiz hastane, alış-veriş vb gibi ihtiyaçları için ilçemize ulaşım sorunu yaşamazlar. Belediye bunu kolaylıkla o vatandaşlarımıza sağlayabilir. Ben bunu seçildiğim zaman yapacağım. Ama, mevcut başkanımıza da çağrıda bulunarak Yaka ve Bağıllı’daki vatandaşlarımızı Nisan ayına kadar bekletmeye gerek yok diyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.