İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’dan Isparta Temasları

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’dan Isparta Temasları

Yayınlanma:
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’dan Isparta Temasları

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti İçi Eğitim Başkanı Ayşe Sucu, bir dizi açılış ve ziyaretlere katılmak üzere Isparta’ya geldi. Uluborlu’da seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan Başkan Sucu, hem parti teşkilatlarıyla buluştu hem de kent merkezinde önemli ziyaretlerde bulundu.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti İçi Eğitim Başkanı Ayşe Sucu, Isparta’ya gelerek sivil toplum kuruluşlarını, meslek örgütlerini ve parti teşkilatlarını ziyaret ederek sorun ve talepleri yerinde dinledi.
Isparta ziyareti kapsamında ilk olarak Uluborlu seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan Başkan Ayşe Sucu’ya İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Senirkent Belediye Başkan Adayı Ahmet Ayyıldız, Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen, Büyükkabaca Belediye Başkan Adayı Erol Aydın, parti yöneticileri ve ilçe başkanları eşlik etti. Yoğun bir katılımla gerçekleşen SKM açılışında konuşan Başkan Ayşe Sucu, önümüzdeki yerel seçimlerin tüm Türkiye’de bir dönüm noktası olacağını kaydetti.

Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna’nın 5 yıllık görev süresince önemli çalışmalara imza attığını belirten İl Başkanı Tekeli ise, “Belediye başkanımızın gayretleriyle ilçemizde büyük önem arz eden hizmetlerin, ihtiyaçların giderildiği bir dönemi geride bırakıyoruz. Halkımızın teveccühü ile Uluborlu’da yine seçim yarışını büyük bir zaferle sonlandırarak, ilçemizdeki tüm eksikliklerin giderileceği yeni bir dönemi aralayacağız. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Aziz Tuna’ya teşekkür ediyor seçimlerde başarılar diliyorum. Seçim Koordinasyon Merkezimizin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Açılışın ardından Senirkent ve Büyükkabaca teşkilatlarıyla buluşan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu ve beraberindeki heyet, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine, Isparta Gazeteciler Cemiyetine, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ve Ziraat Odasına ziyarette bulundu. Son olarak il binasında teşkilatla buluşan Ayşe Sucu, parti çalışmaları hakkında bilgi alarak önümüzdeki yerel seçim hazırlıklarına ilişkin istişarelerde bulundu.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.